Személyi kölcsön

Mire jó?

Szabadon felhasználható kölcsön, mely igénybe vétele esetén nincs kikötés, mit veszünk a hitelbe kapott pénzünkért.

 

 

Igénybe vevők köre?

Magánszemélyek, akiknek hitelre van szükségük, de fedezetet nem tudnak, vagy nem szeretnének felajánlani.

Általános jellemzők

Egyszerűen és gyorsan igényelhető, fedezet nélküli, szabad felhasználású kölcsön. Tervezett, vagy váratlan helyzetekben is igénybe vehető. Néhány éves futamidőre is felvehető.

Bármire felhasználható, és nem kell igazolni semmilyen célt. A visszafizetés fedezete a jövedelem. Törlesztése havi rendszerességgel történik. Kamata akár a teljes futamidő alatt maradhat fix, egyes esetekben évente változhat.

A kölcsön igénylésének feltétele, hogy rendszeres jövedelemmel rendelkezzünk, de kaphatunk ajánlatot olyan banktól is, ahol már volt kölcsönünk, és azt megbízhatóan visszafizettük.

 


Kérdésével keressen minket!

Telefonon: +36 72 222 010
E-mailben: info@pannonsafe.hu

Vagy keresse fel személyesen az ország 20 pontján megtalálható irodánkat »

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)
Széchenyi 2020