Lakáshitel

Mire jó?

Lakásvásárláshoz, ház építéséhez, felújításhoz, bővítéshez, alacsony kamattal igényelhető hitelfajta.

 

Igénybe vevők köre

Azon magánszemélyek, akik lakást/házat vásárolnak, építkeznek, illetve lakóingatlanukhoz kapcsolódó bármilyen munkákat terveznek, és ehhez külső anyagi forrásra van szükségük.

Általános jellemzői

Hosszú távra, alacsony kamattal elérhető kölcsön. Lakáshiteleknél a jövedelem mellett ingatlanfedezet is szükséges. A fedezetül felajánlott ingatlan lehet egy vagy akár több is, így akár a megvásárolt ingatlan 100%-a történhet hitelből, ha egyéb szempontoknak megfelel a hitelfelevő. 

Konkrét célra használható, számos adminisztrációt igénylő hitelfajta. Visszafizetni havi részletekben kell, mely törlesztőrészlet a futamidő alatt lehet fix vagy változó is.

Léteznek támogatott lakáshitelek, melyek esetében a hitel kamatának egy részét kell fizetnünk csak, másik (támogatott) részét az Állam fizeti meg helyettünk. Ezen támogatás igénybevétele feltételhez kötött, melyek a részletes tájékoztatókból derülnek ki.


Kérdésével keressen minket!

Telefonon: +36 72 222 010
E-mailben: info@pannonsafe.hu

Vagy keresse fel személyesen az ország 20 pontján megtalálható irodánkat »

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)
Széchenyi 2020