Ismerjen meg minket!

 

Leggyakoribb dilemmák, ha pénzügyekről van szó

• Kétségek, buktatók

Ha pénzügyi területen kell döntést hoznia, több előre nem látható buktató jöhet közbe. Megfelelő rálátás és információ hiányában elkerülhetetlen a veszteség.

• Halogatás

Sokan attól tartanak, hogy rosszul döntenek, ezért a végletekig halogatják a választást. Pedig ezzel is sokat veszíthetnek.

• Túl sok információ

Az interneten nagy mennyiségű információ, sőt annak az ellenkezője is megtalálható. Nehéz kiválasztani az adott élethelyzetre vonatkozó testreszabott megoldást.

Lehet, hogy a fenti aggodalmak Önt is foglalkoztatják?

Megfelelő gyakorlat és rálátás nélkül nehéz kiválasztani az ideális pénzügyi megoldást. Érdemes olyan szakértő segítséget igénybe venni, aki teljes körű tájékoztatás mellett megadja a jó döntéshez szükséges megfelelő háttértámogatást.

Ehhez nyújt segítséget szakértő csapatunk.

Olvassa tovább, és megtudhatja, melyik az a hat terület, ahol pénzügyeit biztonságban tudhatja.

Miért éri meg hozzánk fordulnia?

 

 

 

Ezért nem kell aggódnia a pénzügyei miatt!

• Kiváló országos lefedettség

Nem kell amiatt aggódnia, hogy üzletkötőinket évek múltán nem találja meg. Országosan több mint 20 irodában elérhető üzletkötőkkel, és közel 200 munkatárssal dolgozunk.

• Kiterjedt partnerhálózat

Nem kell tartania attól, hogy csak a számunkra előnyös megoldást ajánljuk. Szinte minden pénzintézettel kapcsolatban állunk.

• Széles pénzügyi termékkínálat

Nem kell félnie, hogy csak egy területet részesítünk előnyben.A Hitelt, Lakástakarékot, Biztosítást, Önkéntes és Egészségpénztári termékeket is közvetítünk.

• 19 éves szakmai múlt

Nem kell nyugtalankodnia, nem ma kezdtük a szakmát. Szakembereink tapasztalt hozzáértéssel és rutinos ügyintézéssel támogatják pénzügyeit.

• Vállalatunk magyar tulajdonban van

Nem kell dilemmáznia a külföldi pénzintézetek érdekeltségei miatt. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú.

Szakértő segítség pénzügyekben

A jó pénzügyi szakember ismérve nem az ügyfeleinek száma, hanem inkább a minősége, és az az érték, amit partnerei számára biztosítani tud.

Szakértőként 6 megoldással támogatjuk ügyfeleinket

1. Pénzügyi  szolgáltatás és biztosítás közvetítés – országos lefedettség

Kollégáink nem bankok és biztosítók érdekeit nézik, hanem elsősorban az ügyfélét. Kínálatunkba ezért széles termékpalettát vontunk be, hogy ügyfeleinket minél jobb feltételeket tudjunk képviselni.

2. Nagyvállalatoknak – ügyvitel és hatékonyság

Önkormányzatok, nagyvállalatok számára készített objektív, független biztosítási audit rámutat azokra a pontokra, ahol a biztosítások terén a megrendelői igények nem maximálisan teljesülnek, így korrekcióra szorulnak. Támogatjuk ügyfeleinket továbbá a közbeszerzések problémamentes lebonyolításában is.

3. Cafeteria – optimális megoldások

Nagyvállalati ügyfeleink komplex megoldásaihoz hozzá tartozik a cafeteria is. Segítségünkkel pénzügyi folyamataikat költséghatékony módon, kisebb pénz-, idő-, energia- és humán erőforrás ráfordítással oldhatják meg!

4. On-line értékesítés – naprakész információ bárhol, bármikor

Lépést tartva a világháló adta lehetőségekkel, innovatív internetes technológiával segítjük ügyfeleinket. Ezen kívül modern és naprakész háttértámogatást nyújtunk képviselőink számára.

5. Otthonteremtés – befektetés az otthon kényelméért

A lakásvásárlást vagy a felújítást érdemes Lakástakarékkal fedezni. Az otthonteremtési célok lakástakarékpénztári ajánlatokból, szakértőink bevonásával könnyebben, eredményesebben megvalósíthatóak.

6. Ingatlanforgalmazás – az adás-vétel szimpatikus fóruma

Ingatlanok adás-vételével és bérbeadásával foglalkozó üzletágunk jól működő platformot biztosít ügyfeleink számára a kereslet és a kínálat tökéletes találkozásához. www.otthonkozvetito.hu

 

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

• Vállalatoknak,

akik szeretnék kiadásaikat optimalizálni, és ehhez külső szakmai támogatásra tartanak igényt.

• Magánszemélyeknek,

akik a lehető legjobb feltételekkel kívánják igénybe venni az általuk igényelt pénzügyi terméket.

• Önkormányzatok számára,

akiknek objektív biztosítási audittal, valamint közbeszerzések lebonyolításában való közreműködéssel nyújtunk szakmai segítséget.

 


Kérdésével keressen minket!

Telefonon: +36 72 222 010
E-mailben: info@pannonsafe.hu

Vagy keresse fel személyesen az ország 20 pontján megtalálható irodánkat »

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt, gyors ügyintézés, nem ok nélkül évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi
Van gfb, casco és lakásbiztosításom is Önöknél.Az üzletkötő gyors, precíz, megbízható. Bízok benne, hogy sokáig tudunk még partnerek lenni.
József (Szeged)
 Az üzletkötő, közvetlen mindenben a segítségemre volt, teljes és pontos tájékoztatást kaptam a biztosításról, valamint minden biztosítási területen lévő meglévő, illetve új biztosításról folyamatos tájékoztatást kapok. Köszönöm a cég segítségét!
Ferenc (Pécs)
Többféle biztosításomat is kezelik. Segítőkészek, elérhetőek. Ajánlom az ismerőseimnek is.
Zita (Pécs)
Több gépjárműbiztosításom is van és volt is a cégnél, valamint lakásbiztosításom is! A közvetítőm bármikor kereshetem és ő is keres, ha jobb ajánlata van számomra!
Balázs (Szekszárd)
Széchenyi 2020